De hedendaagse professional heeft een andere kijk op werken. Attitudes, waarden en verwachtingen rond werk evolueren namelijk met de generaties mee en zo merk je ook dat de moderne werkkracht totaal anders omgaat met carrièreontwikkeling, welzijn, verdere opleidingen en work-life balance dan voorgaande generaties. Steeds meer individuen opteren voor freelance-opdrachten of part-time-arrangementen, wat de zogenoemde gig economy tot een ongekende piek heeft gebracht.

In de huidige war for talent moeten bedrijven dan ook voldoen aan de verwachtingen van deze nieuwe generaties als ze talent willen binnenhalen – en behouden. Iets wat ook MeetDistrict ter harte heeft genomen, gezien er vanaf het prille begin op werd toegezien dat bedrijven makkelijk een hybride werkcultuur kunnen implementeren en daarnaast kunnen genieten van een professionele omgeving die matcht met de verwachtingen van de hedendaagse werkkracht.

1.      Digitale generatie

De moderne werkkracht is technologisch ingesteld en hecht veel belang aan digitale tools om te communiceren, samen te werken en waarde te creëren. In de eerste plaats is MeetDistrict voorzien van een sterke netwerkinfrastructuur die de gewenste snelheid, bandbreedte en veiligheid biedt om deze technologieën te ondersteunen. Het ware paradepaardje is echter de MeetDistrict-applicatie die ervoor zorgt dat de gebruiker verbonden is met alle aspecten van de werkomgeving. Koffie nemen, vergaderruimtes boeken, bezoek uitnodigen, de lichten bedienen, etc. Noem maar op: alles gebeurt door middel van één enkele applicatie.

2.      Kwaliteitsservice

MeetDistrict streeft ernaar om een werkervaring te creëren die alle zorgen wegneemt van diens gebruikers. Hier geloven we niet in lange wachttijden, zaken die onopgelost blijven of logistieke verrassingen. Hedendaagse professionals verwachten zich te kunnen focussen op het uitvoeren van hun job, zonder dat ze daarbij de imperfecties van hun werkomgeving in rekening moeten nemen.

3.      Ideale werkomstandigheden

Je omgeving oefent een enorme invloed uit op je werkprestaties, waarin zowel iemands cognitieve productiviteit als welzijnsbeleving meespeelt. MeetDistrict investeert dusdanig veel in ventilatiesystemen, temperatuurregeling en goed uitgewerkte verlichting opdat de meest optimale werkomgeving wordt gegarandeerd die beantwoordt aan huidige vereisten met betrekking tot comfort en kwaliteit.

4.      Community

Sociale interactie blijft de hoeksteen van de moderne werkcultuur. Ook al is de bedrijfswereld er ondertussen gewoon aan geworden om te werken van thuis uit, er gaat niets boven persoonlijke interacties die je deel voelen uitmaken van een groter geheel. MeetDistrict kan bouwen op een bruisende en diverse Community die een omgeving creëert waarin samenwerking en ontwikkeling centraal staan, zij het dankzij informele gesprekken in gemeenschappelijke ruimtes of op georganiseerde Community-events.

5.      Sociale en ecologische verantwoordelijkheid

De moderne professional is zich meer dan ooit bewust van diens impact op de planeet en de maatschappij. Steeds vaker gaan mensen dan ook op zoek naar manieren om hun ecologische voetafdruk te verminderen, maken ze de switch naar ecologisch verantwoorde gewoontes en verkiezen ze samenwerkingen met bedrijven die duurzaamheid, ethiek en sociale verantwoordelijkheid hoog in het vaandel dragen. MeetDistrict beantwoordt perfect aan deze bewustwording door zich te focussen op een gelimiteerde CO2– en energie-uitstoot, een strikte recycling-policy en een warme toewijding tot diversiteit en inclusiviteit.

Conclusie:

MeetDistrict leent zich als de ideale werkomgeving dankzij de grondige aandacht voor een innovatieve werkcultuur. Members kunnen werken en samenkomen in een dynamische professionele omgeving die perfect in lijn is met wat zij verwachten van een werkplek: namelijk een unieke combinatie van hoogstaande infrastructuur op toplocaties, state-of-the-art technologie en community-beleving. Kortom, MeetDistrict is het antwoord op de vraag van de moderne werkkracht die op zoek is naar één omgeving die zowel productiviteit, welzijn als gemeenschapsgevoel versterkt.

Share on

Mis geen enkel inzicht!

Abonneer je op onze nieuwsbrief en volg de laatste trends in werkplekinnovatie.
Newsletter

We care about the protection of your data. Read our Privacy Policy.

MeetDistrict HQ

  • ma - do 08:00-18:00
    vr 08:00-17:00
    za, zo & feestdagen gesloten