De bedrijfswereld is de afgelopen jaren ingrijpend veranderd, en het ziet ernaar uit dat deze nooit zal terugkeren naar vroegere gewoontes. Traditionele kantoorruimtes zijn nu eenmaal niet langer het antwoord op de vraag hoe mensen tegenwoordig willen werken.

COVID-19 drong zich golf na golf aan en dwong ons allemaal om binnenshuis te blijven – en te werken. Technologiebedrijven zetten hun beste beentje voor om thuiswerk op punt te krijgen, en de werkende bevolking leerde zichzelf snel aan de slag te gaan met een resem aan digitale platformen.

  • De grote behoefte aan virtuele communicatie tijdens de pandemie leidde tot een wijdverspreid gebruik van videoconferentie-platformen en belmogelijkheden zoals Zoom, Microsoft Teams en Google Meet. Deze platformen maakten het niet alleen mogelijk om simpelweg te vergaderen vanop afstand, maar ook om schermen te delen, te chatten en om realtime samen te werken aan gedeelde documenten.
  • Samenwerkingsplatformen zoals Asana, Trello en Slack verbeterden samenwerking en projectmanagement. Al snel raakten teams gewend aan het coördineren van taken, delen van bestanden en het bijhouden van projectvoortgang, ongeacht hun afstand van elkaar in persoon.
  • Naarmate de uitbreiding van werken op afstand, groeide ook de kwaliteit van veilige en betrouwbare verbindingen met bedrijfsnetwerken. Buiten het kantoor maken medewerkers nu verbinding met bedrijfsservers via Virtual Private Networks (VPN’s), geavanceerde firewalls, multi-factor authenticatie en diverse endpoint-beveiligingstools.

In slechts enkele maanden tijd paste de bedrijfswereld zich eraan aan om te werken vanop afstand, en veel personen gaven zelfs aan om liever in een hybride cultuur te werken dan traditioneel telkens op kantoor. Traditionele kantoorruimtes zijn niet langer de (enige) oplossing voor het bevorderen van productiviteit en samenwerking. Professionals verwachten tegenwoordig dat werken in een hybride omgeving hen een evenwaardige – om niet te zeggen ‘een betere’ – ervaring biedt als werken van thuis uit.

MeetDistrict: het betere alternatief voor traditionele kantoorruimtes

Kwaliteit van de dienstverlening

In tegenstelling tot traditionele kantoorruimtes is MeetDistrict ontworpen met de moderne werknemer in gedachten. MeetDistrict biedt een unieke omgeving en leunt eerder aan tegen een hotel- dan een kantoorervaring. Het basisidee? Aan alles wordt gedacht. Altijd. Wanneer je alle hindernissen wegdenkt uit je werkervaring, bekom je een omgeving waarin mensen zich kunnen concentreren op hun werk en genieten van sociale interacties. Maar het gaat verder dan een moderne infrastructuur, robuust high-speed internet en een luxueuse inrichting. MeetDistrict brengt een bruisende community van professionals uit allerlei verschillende sectoren samen, wat zorgt voor ongedwongen netwerkmogelijkheden en samenwerkingsopportuniteiten.

Eenvoud

Traditionele en bureaucratische kantoorruimtes kennen vaak een langdurig onboardingsproces. MeetDistrict daarentegen biedt een gestroomlijnde en eenvoudige onboardingservaring waardoor klanten snel aan de slag kunnen zonder het gedoe van complex papierwerk, wat je wel ziet bij langetermijnleases. MeetDistrict biedt verschillende formules aan die tot uiting komen in verschillende werk- en vergaderruimtes en gedeelde faciliteiten, zodat professionals zich kunnen concentreren op wat voor hen het belangrijkste is: hun job en hun interacties.

Flexibiliteit

MeetDistrict houdt rekening met de veranderende behoeften en voorkeuren van de moderne beroepsbevolking. Individuen en bedrijven kunnen kiezen uit verschillende lidmaatschapsopties en de formule selecteren die het beste aansluit bij hun eigenlijke noden. MeetDistrict stelt organisaties in de mogelijkheid om snel te groeien (of verkleinen) indien nodig, met een aanpassingsvermogen waar traditionele kantoorruimtes niet aan kunnen evenaren. Individuen en organisaties kunnen bijvoorbeeld makkelijk het type en de omvang van hun werkruimte wijzigen, evenals de vergaderruimtes die ze willen gebruiken en de locatie van waar ze willen werken.

MeetDistrict vertegenwoordigt onze veranderende kijk op werken

De voordelen die MeetDistrict biedt op het gebied van kwaliteit van dienstverlening, eenvoud en flexibiliteit zijn onmogelijk te evenaren met traditionele kantoorruimtes. Door te kiezen voor MeetDistrict, kiezen bedrijven ook voor een hybride werkcultuur. Daarbovenop kunnen werknemers dankzij deze hybride opstelling werken vanuit hun MeetDistrict-locatie naar keuze, waar ze collega’s en peers ontmoeten en kunnen genieten van een ervaring die traditionele kantoren overtreft – alsook het thuiskantoor.

Share on

Mis geen enkel inzicht!

Abonneer je op onze nieuwsbrief en volg de laatste trends in werkplekinnovatie.
Newsletter

We care about the protection of your data. Read our Privacy Policy.

MeetDistrict HQ

  • ma - do 08:00-18:00
    vr 08:00-17:00
    za, zo & feestdagen gesloten
Newsletter