Binnen de bedrijfswereld zijn innovatie en creativiteit de magische woorden. Vaak denkt men dat het enkel de creatieve bedrijfstakken zoals audiovisuele media en design zijn die deze termen ter harte moeten nemen, maar in de realiteit geldt dit voor iedere organisatie die een positieve impact wil maken. Om groei en concurrentie te bevorderen, is het essentieel om met innovatieve ideeën, methoden en producten bestaande normen uit te dagen, terwijl je bestaande problemen aanpakt met nieuwe invalshoeken en inzichten.

Als pionier binnen het speelveld van de flexibele werkomgeving, gelooft MeetDistrict als geen ander in de gecombineerde kracht van innovatie en creativiteit. Hieronder lees je hoe MeetDistrict Members genieten van een werkomgeving die aanzet tot zowel een creatieve als innovatieve benadering van de bedrijfsactiviteiten.

Personality based-werken

Werk je echt zoals jij dat wilt, waar je dat wilt? Je verkrijgt een betere work-life balance wanneer je werkomgeving overeenkomt met je professionele persoonlijkheid, voorkeur en werkstijl, en daardoor ervaar je ook meer mentale ruimte voor creativiteit. Laat je verrassen door hoe gemakkelijk dit wordt bewerkstelligt wanneer je je werkomgeving aanpast aan jouw noden.  Met maar liefst vier locaties in België met verschillende gedeelde of private werkruimtes, biedt MeetDistrict de perfecte werkplek voor elke gelegenheid en persoonlijkheid. Vind je makkelijk inspiratie in de drukte van een open werkomgeving? Neem dan plaats op de MarktPlaats. Is er een direct verband tussen je hartslag en je creativiteit? Krijg dan wat werk gedaan op de loopband. Doet vooral stille focus het voor je? Daar bestaat de SilentDistrict voor. Personality based-werken; dat werkt voor jou.

Plug-and-play service

Wie aan iets nieuws begint, kent de waarde van elk beetje ondersteuning. En of je nu een startup, scaleup of een reeds uit de kluiten gewassen organisatie bent, trivialiteiten zoals het regelen van internetproviders, het voorzien van printfaciliteiten en het schoonhouden van je kantoor kan je missen als kiespijn bij het ontwikkelen van je hoofdactiviteiten. Als deze afleidingen uit handen zijn genomen, zal je merken hoeveel meer mentale ruimte er vrijkomt voor creatief en innovatief denken. MeetDistrict biedt aan ieder bedrijf van elke grootte de juiste ondersteuning om hun werk te doen. Gaande van vergader- en evenementenruimtes die specifiek zijn ontworpen voor pitches of discretere bijeenkomsten, tot werkruimtes die flexibel groeien naarmate ook je team groter wordt. Alles is meteen beschikbaar voor gebruik, zonder dat je de logistiek achter de schermen in rekening hoeft te nemen.

Slimme architectuur

Een mooie werkplek is niet alleen aangenaam voor het oog. Verschillende studies tonen aan dat goed ontworpen werkomgevingen namelijk ook een positieve invloed uitoefenen op je teamspirit en persoonlijke mentale staat, wat op zijn beurt dan weer innovatie en creativiteit stimuleert. Iedere MeetDistrict-locatie draagt hier optimaal aan bij doordat er minutieus aandacht wordt besteed aan de hoeveelheid licht en de mate van comfort en ergonomie in de beschikbare ruimtes. Koppel hieraan nog MeetDistricts state-of-the-art slimme technologie die je smartphone verbindt met je kantoordeur, de vergaderfaciliteiten en de parkinginrit, en je ervaart al snel hoe je werkomgeving een voortstuwende kracht speelt bij het achterna gaan van je prestaties.

Gesterkt in je netwerk

Een kind voed je niet alleen op. En iedere ondernemer beschouwt zijn bedrijf een beetje als diens kleine baby, nietwaar? Het is dan ook noodzakelijk om deel uit te maken van een sterke en diverse professionele gemeenschap om je doelen te bereiken. Een sterk netwerk bevordert de uitwisseling van ideeën, versterkt samenwerkingen en stimuleert mensen om problemen creatief te benaderen. MeetDistrict doet meer dan enkel gedeelde vergader-, werk- en eventruimtes aanbieden aan professionele instanties; ze treedt daadwerkelijk op als kennisbemiddelaar door diverse groepen bij elkaar te brengen en de uitwisseling van ideeën te faciliteren. Dergelijke kennisbemiddelaars overbruggen structurele gaten in netwerken en bevorderen innovatie door ideeën uit verschillende bronnen met elkaar te combineren. MeetDistrict organiseert regelmatig community-events, brengt een verscheidenheid aan sectoren samen in gedeelde ruimtes en brengt actief ontmoetingen tot stand tussen de verschillende MeetDistrict Members; zowel in persoon als op diens digitale platforms. Het magische woord? Serendipiteit.

Conclusie

De enige manier om je bedrijf succesvol te laten groeien, is door continu te blijven streven naar innovatie en creativiteit. Beide zaken zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en oefenen een positieve invloed uit op economische groei en jobzekerheid, en creëren dus een waaier aan kansen op zowel financieel als sociaal vlak en tevens op gebied van duurzaamheid. Naast diens eigen innovatieve inspanningen als professionele entiteit, biedt MeetDistrict slimme en premium werkomgevingen aan die specifiek werden ontworpen met als doel om innovatie en creativiteit te stimuleren. Dit dankzij de intelligente combinatie van architectuur, flexibele lidmaatschapsformules en een stimulerende werkcultuur. Gezien het feit dat kwalitatieve werkomgevingen rechtstreeks verbonden zijn met hoogwaardige bedrijfsvoering en -ontwikkeling, maakt dit van MeetDistrict de perfecte hefboom voor jouw professionele groei.

Share on

Mis geen enkel inzicht!

Abonneer je op onze nieuwsbrief en volg de laatste trends in werkplekinnovatie.
Newsletter

We care about the protection of your data. Read our Privacy Policy.

MeetDistrict HQ

  • ma - do 08:00-18:00
    vr 08:00-17:00
    za, zo & feestdagen gesloten